Torsdagen den 9 mars

Denna veckas frukostmöte blev ett uppskattat företagsbesök hos GKN Aerospace, en av de ledande aktörerna inom flyg- och rymdindustrin.

Under besöket fick vi en övergripande presentation av GKN Aerospace-koncernen och deras olika affärsområden. Företaget har en imponerande bredd inom kommersiell flygindustri, militärflyg och det mycket fascinerande rymdområdet, även känt som "Rocket Science". 

Vi upptäckte att GKN Aerospace inte bara fokuserar på produktion och underhåll, utan också lägger stor vikt vid forskning och utveckling. De har ett gediget forskningsteam som arbetar med att förbättra och innovera inom branschen. 

Det mest inspirerande för oss var att få en djupare förståelse för företagets hållbarhetsarbete. Det är tydligt att GKN Aerospace är engagerade i att minska sin miljöpåverkan och strävar efter att bli mer hållbara i alla aspekter av sin verksamhet. 

Vi är mycket tacksamma för att vi fick möjligheten att besöka GKN Aerospace och få en unik inblick i deras verksamhet.

Stort tack till alla som bidrog, GKN, gäster och Rotarianer.

Nästa frukostmöte äger rum den 23 mars då Micael Lawson, VD och ägare av RECAS berättar om hur han byggt upp ett företag med socialt ansvarstagande och nyckelfaktorer för utveckling av företaget.