Torsdagen den 15 juni

I det avslutande frukostmötet för detta Rotaryår genomfördes Presidentbyte enligt vår tradition. Efter ett år präglat av betydande omvälvningar och utmaningar, inklusive byte av mötesplatser och utforskning av nya mötesformat, lämnade Per Frykner över presidentrollen till Mats Johansson.
 
Under det gångna året har klubben deltagit i en mängd meningsfulla projekt, etablerat samarbeten med andra klubbar och organisationer, och anpassat sig till de stora förändringar som skett globalt. Vi vill uttrycka vårt djupa tack till Per Frykner för hans engagemang och ledarskap, och till alla de funktionärer och kommittémedlemmar som bidragit till klubbens framgång detta år.
 
Nu tar Mats Johansson över, med ett nytt team vid sin sida, redo att styra Rotaryklubben mot framtiden. Visionen för kommande Rotaryår är att varje medlem stolt ska bära titeln "Stolt Rotarian", och detta innebär ett fortsatt engagemang för klubbens aktiviteter och nätverk.
 
Efter denna överlämning kommer klubben att ta en välförtjänt sommarpaus. Vi återvänder till full verksamhet den 24 augusti med vårt första höstmöte. Dagen efter, den 25 augusti, är det dags för klubbens första Rotary Business Network. Den 30 augusti ser vi fram emot en gemensam golfdag tillsammans med våra vänner från Vänersborg, och den 31 augusti är det dags för vår välgörenhetsinsamling "Gå för rent vatten".
 
"Gå för rent vatten" är en gemensam insamling där vi tillsammans med klubbarna i Vänersborg arbetar för att samla in pengar till projektet "Rent vatten i Kenya". Detta projekt har redan bidragit till byggandet av över 80 brunnar i behövande områden. I samband med insamlingen kommer vi att arrangera en guidad tur genom slussarna den 31 augusti. Avgiften är 100 kr per vuxen (eller mer för dem som så önskar), vilken kan swishas på plats och inkluderar också en bulle och kaka. Ytterligare information om tid och samlingsplats kommer inom kort.
 
Håll ett vakande öga på våra kanaler för fler uppdateringar från vår dynamiska och engagerade klubb.
 
Vi ser fram emot att se er alla igen efter sommaren.
 
Ha en riktigt trevlig sommar!