Denna vecka hade vår Rotaryklubb ett inspirerande och välbesökt frukostmöte.
 
Vi hade äran att välkomna Micael Lawson, VD för det snabbväxande företaget RECAS, som berättade om sin fascinerande resa från en liten by i Jämtland till Trollhättan.
 
Micael delade med sig av sin erfarenhet av att bli ägare och VD för RECAS, ett företag som inte bara fokuserar på tillväxt och framgång, utan även på att ta stort socialt ansvar för både sina anställda och det samhälle de verkar i.
 
Hans berättelse var en påminnelse om att vi alla kan göra en skillnad och att företagande och socialt ansvarstagande kan gå hand i hand.
 
Under mötet fick vi också höra om hur RECAS har bidragit till att etablera en utvecklingsdel för det välkända företaget NIBE här i Trollhättan. Detta är ytterligare ett exempel på hur samarbete mellan företag och samhälle kan skapa positiva effekter och stärka den lokala ekonomin.
 
Vi tackar Micael Lawson för att han tog sig tid att besöka vår klubb och dela med sig av sin inspirerande resa. Tack även till alla gäster, Oden Bistro och Rotarianer.
 
Det är genom sådana möten som vi kan lära av varandra, bli inspirerade och hitta nya sätt att engagera oss i vårt lokala samhälle och världen omkring oss.
 
Nästa frukostmöte äger rum den 6:e april, och denna gång bjuder vi in till en spännande och annorlunda aktivitet – speeddating! Detta är ett utmärkt tillfälle att lära känna dina klubbmedlemmar och gäster på ett roligt och snabbt sätt.