Fredagen den 24 februari
 
Vid morgonens Rotary Business Network inledde vår rotarykamrat Lars med 3 minuter där han gav oss en bild av hur stadens handel och utseende förändrats från förr till nu, butiker som skohandel, leksaker, järnhandel har försvunnit medans bl.a. gym- och skönhetssalonger tillkommit.

Tidsresan för Trollhättan med dess förflutna till nutid och ett antal frågor som avstamp från Lars gav fortsatt intressanta dialoger runt bordet under morgonen.

Som vanligt bidrog alla 12 deltagare till en givande och medryckande dialog där vi alla har olika minnen, erfarenheter och inblick i utvecklingen kring vår stad.

Eftersom gruppen utgjordes av en härlig blandning av bland annat lokala fastighetsägare, infödda samt inflyttade trollhättebor och företagare fanns det mycket att samtala kring.

Vi enades om att vi bor, verkar och lever i en fantastisk stad med en unik framåtanda där vi alla har tankar och idéer om hur vi alla kan göra något för en fortsatt positiv utveckling i stort och smått.

Mötet avslutades med att vi tackade Per för gästfriheten och för en härligt generös frukost som vi bjöds på och en påminnelse om att nästa möte hålls fredagen den 31 mars på Folkuniversitetet med utgångspunkt i boken ”Dumhetsparadoxen – den funktionella dumhetens fördelar och nackdelar”, inbjudan till detta möte kommer att skickas ut längre fram.